|
05-07-2006’nın ilk saatleri…..
Şu an saat 02:19.İşyerimdeki bilgisayarın başında yine sabahlıyorum.Parmaklarımın klavye ile buluşması bu saatte başlıyor.Aklımda binbir düşünce,bin bir sitem,bin bir tasa,bin bir korku..!.Kah karşımdaki yan yana duran haritalardan bir, dünya haritasında Türkiye’nin konumuna bakıyorum,kah sadece Türkiye’nin coğrafi konumunu gösteren haritada sınırlarımıza bakıyorum..!
Nerden,nereye dedim bir an.Evet nerden nereye ?.Türk Milleti Osmanlı İmparatorluğundayken dünyanın dörtte üçüne sahipti.Şimdi neye sahip acaba diye düşündüm.Bizi kim bu hale getirdi ?.Hangi yanlış politikaları izledikki siyasi olarak koskoca çınar ‘’OSMANLI’’ bir yüzyılda yok oldu..?.Buna sebebiyet veren ‘’CANAVARLAR’’ kimlerdi acaba diye düşündüm.Kafamı bu cevabını bildik sorular ile meşgul ederken bir an yutkundum,gözlerim karardı,uyku bastırdı..!
Ya o an uyuyacak,yaptığım işe ‘’İHANET’’ edecektim,yada uykuya ‘’REST’’ çekip yıkılmayacağım sana diyecektim.Ben zor olan yolu seçtim..
Amaaaa bunun içinde…!
Yavaş yavas gözlerimden,bedenime doğru beni esir almaya çalışan uykuyu yenebilmek için,sıcak bir şeyler içmem gerekiyordu.Bir kaç adım ötemde duran,büro tipi hazır çay,kahve v.b içecekler için yapılmış makineden ‘’NESTLE’’ marka çayı elime alıp yudumladığımda gözlerim bir anda açıldı..Uykum falan kalmadı..Beynimi kemiren soruların bir tanesinin cevabının bulmuştum.
Bu koca çınar ‘’OSMANLI’’yı bitiren canavarlar ‘’NESTLE’’ yi icad eden canavarlardı.Bu canavarların ‘’İHANET’’leriydi.400 küsur yıl aramızda ‘’kardeş’’ gibi dolaşıp son yüz yılda akrep gibi bizi sokan bir ırkın şerefsizliğiydi.!
Hemen aklıma bir diğer soru geldi.Hangi yanlış politikaları izledik ki ‘’OSMANLI’’yı bir yüzyıl içinde yıktık yok ettik.Hemen aklıma onunda cevabı geldi şimşek gibi..Cevap şuydu..İspanya kralı Ferdinand ilekarısı olan kraliçe İzabella’nın 31 mart 1492 yılında beraber yayınladıkları ortak bir ferman ile ülkelerinden kovdukları ‘’YAHUDİ’’leri bağrına basan,kucak açan,Osmanlı’da kalmaları için yasa çıkartan ‘’Sultan 2.Beyazıd’’ın yanlış siyaset politikasıydı..!
Cevaplar birer birer tekrar hafızamda canlanıyor,çorap söküğü gibi geliyordu aklıma.Bir an Sultan 2.Beyazıd neden yanlış politika izlesin ki dedim içimden.Koskoca padişah,üstelik babası ‘’Bizansı’’ yıkıp adını ‘’İSLAMBOL’’ yapan ‘’FATİH SULTAN MEHMED’’ idi.O an o sorununda cevabı belirdi aklımda.
Biz ‘’TÜRK’LERİN İNANILMAZ HOŞGÖRÜSÜYDÜ’’.
Yukarıda söylediğim bütün konuları toparlamak gerekirse kah ‘’Osmanlı’’yı yıkan,kah ‘’Türkiye’’yi parçalanmanın eşiğine getiren tek bir sebep var oda biz ‘’Türk’’lerin İNANILMAZ HOŞGÖRÜLÜ olmasıdır..Şimdilerde bakıyoruzda bu hoşgörüyü yanlış mecralara çekmeye çalışanlar türüyor etrafımızda.Hıristiyan batının yıllardan beridir,hatta asırlardır ‘’Türk Millet’’ini parçalama gayretleri ile uğraşıp didindiklerini, hain emellerini gerçekleştirmek için bu hoşgörü masalına çeşitli ‘’MASKE’’ler takarak üstümüze gelmelerini neden bazı çevreler fark edemiyor ?
Özellikle batının ‘’ASYAYI İŞGAL’’ düşünceleri ve Amerika’nın Yahudi lobisinin ‘’KUDÜS KRALLIĞI’’ projesi için ılımlı İslam,hoş görü,diyalog,İbrahimi dinler,cart,curt gibi MASKE li ve süslü oyuncaklara ihtiyaçları vardır.Bu kendileri için önemli olan projenin hayata geçmesi içinde ‘’Türkiye’’nin ya tam yok olması gerekmektedir,yada teslim alınarak bu amaçları için TÜRKLERİ kullanarak başarmaları gerekmektedir.
TÜRKİYE İÇERİDEN TESLİM ALINMADIKÇA…BATININ İŞGAL RÜYALARI GERÇEĞE DÖNÜŞEMEZ..!
Kilit cümle budur..!
Ne yazık ki TÜRKİYE içeriden teslim alınmıştır.RTE ve avanesinin yanında FETTULLAH ve şakirdleride bu batıya ‘’TESLİMİYETİN’’içindedirler.Birisi siyasi olarak bize ‘’İHANET’’ ederken,bir diğeride dini kullanarak hem ‘’İSLAM’’a hemde bize ‘’İHANET’’etmektedir.Fettullah Gülen gibi kişilerin takkelerini bizler elimizden geldiğince düşürterek ‘’KEL’’lerini göstermeye çalışıyoruz.Ancak anlayamadığım şey bazı insanlar bu konuda neden anlamamakta diretiyorlar.?
Son iki haftadır Kanaltürk’te yayınlanan ‘’Yolsuzluk ve Yoksulluk’’ adlı programa Fettullah Gülen’in 35 senelik eski dostu,şimdilerde ise düşmanı olan Nurettin Veren katılıyor.Çarpıcı açıklamaları ile gündemi adeta yerinden oynatan sayın VEREN o kadar müthiş açıklamalar yapıyorki inanılmaz.Bir başka ülkede bu tür ‘’İFŞAAT’’lar olsa hükümetler yıkılır,iç savaş olur.
Bu söylenenlere ne yazık ki Türkiye’nin MASONİK BASINI itibar bile etmiyor.Hülya Avşar’ın şımarık kızına,Sibel Can’ın bikinili haline,mankenlerin yatak ‘’PARTNER’’lerine,Laila,Reina gibi gece kulüplerinde içip içip sağa sola sataşan zengin ‘’PİÇ’’lerine ayırdığı birkaç saatin yüzde birine bile girmiyor Nurettin Veren’in bu şok açıklamaları.
Hatta Fettullah Gülen’in zaman paçavrası,aksiyon,sızıntı gibi dergileri,samanlık medyası bile ilgi göstermiyor.Nurettin Veren’in adını bile ‘’bu adam iftiracıdır’’ diyerek anmıyorlar.Çünkü eğer bu medyada Nurettin Veren ‘’GEDİĞİ’’açılırsa ‘’NUR’’ yüzlü (!) lerin ‘’NURSUZLUK’’ları ve batının ‘’İŞGAL’’ için kullandıkları ‘’MASKELER’’ birer birer inecektir.Bunun içinde en ufak bile açık vermelerine sebep olacak zerre haberin bile yer almaması gerekmektedir kanallarda veyahut basında.Bu milletin bu Fettullah Gülen’i tam kavramaması gerekmektedir hain emelleri için.
ALLAH’tan ‘’İNTERNET’’ dediğimiz el konulamaz,yönlendirilemez yolumuz varda buradan milletimizi bu hainlere karşı uyarıyoruz.Bir zaman önce aciz kendi sitem olan www.azapaskerleri.net te sayın Nurettin Veren’in Kanaltürk’e yaptığı açıklamalardan birkaç başlık yazmıştım.Okuyamayanlar şuradan okusunlar..
http://www.azapaskerleri.net/sayfasi/modules.php?name=News&file=article&sid=313
Geçenki proğramada katılan sayın Nurettin Veren yine sarsıcı açıklamalar yaptı.Gerçi ben sonuna yetiştim.Ama birkaç başlığı hatırımda sizlerle paylaşmak istiyorum..
İŞTE VEREN’İN ŞOK AÇIKLAMALARINDAN BİR KAÇI
TSK içinde ‘’NURCU’’ lar var..
Polis teşkilatında da ‘’NURCU’’lar var..
Polis teşkilatındaki bazı ‘’MÜDÜR’’ler bazı memurlara ‘’NURCU’’oldukları için emriniz varmı diye soruyorlar.Yani ÜST ler AST lara eğiliyorlar.
‘’NURCU’’ oldukları için TSK’dan ihraç edilenler var.Bu ihraç edilenler kendi çevreleri içinde rezil olmamaları için daha iyi makamlara yerleştiriliyorlar.
Cemaatin bu TSK dan atılmalardan korkmaması için bu yola başvuruluyorki bakın TSK dan atılsanız bile size daha iyi şartlar sunuyoruz deniyor..
Tsk dan atılan ‘’BİN BAŞI ‘’makamında olanlar bile var.Ve bu adamlar belediye MECLİS lerine hatta bazı belediyelerde başkandan sonra ikinci adam bile olmuşlardır…
Son söz….
Saat şu an 04:53..Artık gizli papaz Fettullah Gülen’i değil evdeki yatağımı düşünüyorum..
İşte sevgili kardeşlerim.Gece saat 02:19 dan,saat 04:53 e kadar aklımdan geçenler bunlardı.Boş boş oturmaktansa birkaç satır gerçekleri yazıp bu milleti ‘’MASKELİ SURATLARA KARŞI’’uyandırmak istedim.Umarım başarılı olmuşumdur…Umarım uyanmışsınızdır.Eğer uyandınız ise ne mutlu bana…
Hepinize ‘’GÜNAYDIN’’.
Bir sonraki yazıya kadar hoşçakalın..
Hepiniz bir ve var olan yüceler yücesi ALLAH’a emanet olun..
www.azapaskerleri.net azapaskerleri@hotmail.com |
|